Maatwerk door mijnsteigerhout.com

Maatwerk gemaakt van steigerhout zit in onze DNA en dit is ook waar wij ons mee onderscheiden van onze concurrenten. Dit wil zeggen dat wij aan de hand van de wensen van onze opdrachtgevers een product maken wat aan de wensen van de klant voldoet. Wij hebben een ruime voorraad aan steigerhout, hierdoor kunnen wij in tegenstelling tot de grote meubelketens de goederen snel leveren en iets unieks maken wat niet bij iedereen in huis staat en dit alles tegen scherpe competitieve prijzen. Klanten kunnen bij ons hun wensen doorgeven aan de hand van foto’s of een omschrijving. Aan de hand hiervan kunnen wij adviseren en onze ruime ervaring en expertise inzetten.

Inspiratie voor uw maatwerk steigerhoutmeubelen

Onze klanten hebben zich vaak laten inspireren uit een woonblad of middels een websites, zoals Pinterest alles is bij ons mogelijk ook een foto van die mooie tafel bij een strandtent is voor ons al voldoende. Voor de creatievere klanten is er ook de mogelijkheid om een schets van hun droom meubel doorgeven met de maten en wij zorgen ervoor dat deze droom verwezenlijkt wordt.

Offerte aanvragen van uw steigerhoutmeubel bij mijnsteigerhout.com

Zodra u het gewenste meubel heeft hoeft u dit alleen nog maar aan ons door te geven middels het formulier “ offerte aanvragen” , hier kunt u wensen middels een foto of omschrijving doorgeven en wij sturen een prijsopgave voor het maatwerk meubel.